STTL:n jäsenyys kannattaa

  • Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto on tekstiili-, vaate ja kenkäteollisuuden alalla toimivien ja sitä seuraavien oma yhteisö.
  • Jäsenyyteen sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Tekstiililehti, josta saat ajankohtaista tietoa alasta.
  • Voit osallistua liiton järjestämiin tapahtumiin ja jaostoimintaan. Mikäli tapahtumassa on pääsymaksu, jäsenille alennettu hinta
  • Pääset kirjautumaan nettisivujen jäsenosioon,  josta löytyy paljon alan tietoa, esimerkiksi aiemmin ilmestyneitä Tekstiililehtiä vuodesta 1980. Jäsenosiossa on myös linkkejä alan uutisiin, tapahtumiin, sanastoon ja organisaatioihin.

STTL ry järjestää esitelmätilaisuuksia, seminaareja, kokouksia, yrityskäyntejä, opintomatkoja, kustantaa julkaisuja, antaa lausuntoja, jakaa stipendejä toimialan piiriin kuuluvaa opiskelua tai tutkimusta varten, sekä julkaisee tekstiilisanastoa ja Tekstiililehteä.

STTL ry:n jäsenmaksut vuonna 2023

Varsinainen jäsen 65 euroa/vuosi

STTL ry:n jäseneksi voi liittyä kuka vain yksityishenkilö ja yritys, jolla on mielenkiintoa tekstiili-, vaatetus- ja jalkinealaan.

Yritysjäsen (1 Tekstiililehti) 140 euroa/vuosi
Yritysjäsen (2-5 Tekstiililehteä) 200 euroa/vuosi

STTL ry:n yritysjäseneksi voi liittyä tekstiili-, vaatetus- ja jalkineteollisuuden ja näihin liittyvien alojen yritykset.

Opiskelijajäsenillä liittymisvuosi 0 euroa
Opiskelijajäsen 30 euroa/vuosi/2 seuraavaa vuotta liittymisvuoden jälkeen

Nuoriksi jäseniksi liiton hallitus voi hyväksyä opiskelijoita, joille on myönnetty opiskeluoikeus alan oppilaitoksessa. Nuorilla jäsenillä ei ole äänioikeutta liiton kokouksissa. Opiskelijajäsenyyden maksimiaika 3 vuotta, tämän jälkeen opiskelijajäsen siirtyy automaattisesti varsinaiseksi jäseneksi.